Concert agenda

Academy of vocal arts

NAT KINDERHERDENKING 2018 1

4 mei 2019

Nationale Kinderherdenking

De ACVA organiseert het Nationaal Kinderherdenkingskoor dat acte de présence geeft tijdens de Nationale Kinderherdenking bij Madurodam. Deze herdenking wordt rechtstreeks uitgezonden op de nationale televisie.

Podium

Madurodam

Plaats

Den Haag

Tickets

Meer informatie

webPAASSPEL 2019

zaterdag 15 juni

ACVA UNIVERSITY

In de serie ACVA University wordt achtergrondinfomatie verschaft over uiteenlopende. Dit gebeurt in combinatie met muzikale voorbeelden. Dit keer gaat het over het Middeleeuws Liturgisch Drama, de oorsprong van ons huidige toneel. Lector is Silvère van Lieshout, die zich gespecialiseerd heeft in dit onderwerp. Vocaal Ensemble Cantamare zingt en speelt het 11e eeuwse Paasspel Visitatio Sepulchri naar een handschrift uit de Nederlandse abdij van Rijnsburg.

Aanvang 20.00 uur

Podium

Edith Stein College, Louis Couperusplein 33

Plaats

Den Haag

Tickets

Bestel online

WEB SUMMERSOUNDS 2019

22 juni

Summersounds 2019: A Musical Journey

De koorklassen en concertkoren van de Academy of Vocal Arts nemen de bezoeker mee op muzikale reis door de tijd. Uitvoerenden: Koorklas A t/m D,  het Haags Kinderkoor en Musicanti. Aanvang 16.00 uur

Podium

Koningkerk

Plaats

Voorburg

Tickets

Kaartverkoop nog niet gestart

zondag 15 december

The Sound of Christmas

Ook dit jaar weer The Sound of Christmas door de Academy of Vocal Arts. De mooiste melodieën uit het internationale kerstrepertoire passeren de revue. Uitvoerenden: Koorklas A t/m D, het Haags Kinderkoor, Musicanti en het Young Men's Chorus.
Aanvang: 16.00 uur

Voor iedereen vanaf 5 jaar die van sfeervolle kerstmuziek houdt.

 

Podium

Agneskerk

Plaats

Den Haag

Tickets

Kaartverkoop nog niet gestart

zaterdag 21 december

Sing Nowell!

Speciaal voor de fijnproevers zingt Vocaal Ensemble Cantamare een kerstprogramma met bekende Carols. Wie eerder bij een van de concerten van Cantamare was, weet dat het een bijzondere avond zal worden!
Aanvang 20.15 uur
Einde concert 21.15 uur tickets inclusief drankje na afloop.

 

Voorafgaand aan het concert zal Silvère van Lieshout voor geïnteresseerden een
introductie verzorgen op het concert
Aanvang gratis introductie 19.30 uur.

Podium

Paleiskerk

Plaats

Den Haag

Tickets

Kaartverkoop nog niet gestart

beeldmerk MP 2019

14 maart 2020

Integrale uitvoering Matthäus Passion

Dirigent Silvère van Lieshout staat garant voor een boeiende uitvoering van  de Matthäus Passion van Bach. De koorpartijen van sopraan en alt worden gezongen door kinderkoor Musicanti (11 tot 16 jaar) en Vocaal ensemble Cantamare (vanaf 16 jaar). Daarmee onderstreept de Academy of Vocal Arts de huidige trend om meer aandacht te geven aan talentontwikkeling. Let wel: het gaat hier om alle partijen, en geen uitsnede van de Matthäus Passion. Eerdere uitvoeringen in 2014 en 2015 oogstten veel lof. Voor Matthäus-liefhebbers een unieke kans om Bachs meesterwerk op een authentieke wijze te horen.

Podium

Nieuwe Kerk aan het Spui

Plaats

Den Haag

Tickets

Nog niet gestart

l>