november

Voorbereidingen voor de kerstperiode en het concert in de Koningkerk in januari!

 

oktober

Concert in de Kloosterkerk en natuurlijk een bijzondere reis naar Halle (D). Medewerking aan de nieuwe CD van Iris Hond en Patrick Lennard!

 

september

Na een welverdiende vakantie aan de slag met de voorbereiding voor de concertreis naar Duitsland!

 

juni

Summer Sounds! Dit jaar ACVA Airlines: humor, beleving en veel mooie muziek!

 

maart/april

We repeteren voor de Matthäus Passion, die we helemaal gaan zingen, samen met Barokorkest en (semi)professionele tenoren en bassen. We kennen de melodieën 'van horen' natuurlijk van het luisteren vorige jaren als we de 'in ripieno' partij zongen. Maar nu echt helemaal....! We hebben zelfs een eigen journaal gemaakt!

december

Kerst met werken van Jacobus Gallus, César Franck, Händel en Rutter. Nieuw is het ensemble met Matthijs die vorig jaar nog als jongenstem klonk, en nu een echte mannenstem heeft! Op naar de Matthäus Passion!

 

november

Leuk om gefotografeerd te worden door Sacha de Boer! Optreden in het Kurhaus en niet te vergeten het uitgebreide jubileumconcert 20 jaar Haags Kinderkoor in de Dr Anton Philipszaal: een feestje voor 940 personen!

 

oktober

De voorbereidingen voor een optreden in het Vredespaleis voor Child Right en de kerst zijn in volle gang!

 

september

Na een welverdiende vakantie na de prijs in Hongarije, meteen een optreden in de Haagse Grachtenpracht en daarna een optreden in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Radio4 organiseert de Spiegelzaal concerten. Musicanti liet van zich horen! 

 

juni

Musicanti reist af naar het 20e Kodály Festival in Komló, Hongarije. Daar wint het koor de Festivalprijs! Tijd voor vakanatie!