Concert agenda

Academy of vocal arts

Kerstconcert poster TSoC2020 online

13 december 2020

The Sound of Christmas ONLINE

De ACVA presenteert het veelzijdige online kerstconcert: kinderen en jeugdigen van 6 tot 26 jaar zingen bekende en onbekende carols en kerstmuziek. Als omlijsting het sfeervolle verhaal van Papa Panov, verteld door Francis Broekhuijsen. Laat je meevoeren en geniet samen met alle kinderen van het warme, bijzondere kerstgevoel! 

Het concert wordt twee keer gestreamd: om 16.00 uur en om 20.00 uur. 

Podium

Plaats

online

Tickets

Concert 16.00u

Tickets 

 

Concert 20.00u

Tickets

JPwebvoices

Zaterdag 20 maart 2021

Integrale uitvoering Johannes Passion

Bachs meest geliefde passion is de Johannes Passion. Een meesterwerk dat zijn gelijke niet kent in intensiteit en expressie.

Deze uitvoering, door ACVA VOCES van de Academy of Vocal Arts, zal geschieden in volledige kinderkoorbezetting. Door gebruik te maken van deze bezetting, ontstaat een sereniteit die slechts zelden wordt vertoond en door velen wordt nagestreefd.

Na het succes van het Mozart Requiem in 2018 en een bezielende uitvoering van het Stabat Mater in 2019, presenteert ACVA de Johannes Passion vol bezieling en overgave onder leiding van de veelbelovende jonge dirigente Daniëlle van Lieshout. Over de vorige uitvoering van de Johannes Passion door de Academy of Vocal Arts in 2016 schreef Govert Jan Bach: 'Zeer geïmponeerd door deze transparante en liefdevolle uitvoering!'

Solisten:
Benedikt Kristjánsson - Evangelist | tenor
Tobias Berndt - Christus | bas
Stefan Görgner - alt
Lauren Armishaw - sopraan

Aanvang: 20.00 uur

Podium

Nieuwe Kerk aan het Spui

Plaats

Den Haag

Tickets

Verkoop nog niet gestart

l>