reünie 

jubileumlogo mailondertekening xSmall

Zondag 15 november

Welkom aan alle oudleerlingen!

Ben jij er ook bij als we dit feest vieren? Je kunt bijpraten met je mede-oudleerlingen en docenten van toen, je nog eens laten leiden door dirigenten van toen en genieten van de zang van nu!
De dag is ingedeeld als volgt:

15.30 Jubileumconcert in de sfeervolle Nieuwe Kerk in Den Haag door het Haags Kinderkoor, Kinderkoor Musicanti, Vocaal Ensemble Cantamare en het nieuwe kamerkoor: ACVA VOCES met highlights uit de koorliteratuur en de première van een werk van Daan Manneke. Wie als oud-leerling inschrijft voor Reünie én Concert, krijgt gereserveerde plaatsen.

18.00 Opening van de Reünie in het Aloysiuscollege in Den Haag, waar natuurlijk vooral de oudleerlingen van de leslocatie Den Haag veel zijn geweest, maar de leerlingen uit Gouda, Zoetermeer en Amsterdam ook gezamenlijk hebben gerepeteerd. Een speciale commissie heeft een verrassend programma voorbereid, waarbij vooral de ontmoeting met andere oud-leerlingen, docenten en dirigenten centraal staat. 

 

Aanmelden vooraf is vereist in verband met catering en speciaal toegangstarief concert. Je kunt ervoor kiezen om zowel het concert als de reünie te bezoeken (speciale aanbieding € 20,-), maar ook om alleen bij de reünie aanwezig te zijn (€ 10,-).

Aanmelden voor de reünie kan hier

 

aanwezige docenten/dirigenten

Den Haag

Marijke van Klaveren, Marjanne de Boer, Silvère van Lieshout, Danielle van Laar, Petra Weijers, Stefanie Beekmans,
Cassandra Feith, Miriam Drost, Janneke Klompenhouwer,
Daniëlle van Lieshout en Maria Coolen

Zoetermeer

Marjanne de Boer, Ella Dijkhuizen, Annemiek van der Ven en Cassandra Feith

Gouda

Danielle van Laar

Amsterdam

Manna van Assem