Concert agenda

Academy of vocal arts

Koningkerkweb

zondag 26 januari 12.00 uur

Lunchconcert

De Academy of Vocal Arts (ACVA) verzorgt in de Voorburgse Koningkerk een lunchconcert. De ACVA presenteert met het Haags Kinderkoor, het Kinderkoor ‘Musicanti’, het Vocaal Ensemble ‘Cantamare’ en de Koorklas D een prachtig programma voor kinder- en jeugdkoren o.l.v. Silvère en Daniëlle van Lieshout. Op het programma staan o.a. de  “Missa Brevis” van Benjamin Britten, “Chili con Carne” van Anders Edenroth, de suite “Emmanuel” van Vic Nees en andere componisten. De koren worden op 26 januari a.s. op piano en orgel begeleid door Marijke van Klaveren resp. Francesca Ajossa. 

Podium

Koningkerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4

Plaats

Voorburg

Tickets

Vrije gift

MP2020web

Zaterdag 14 maart 2020

Integrale uitvoering Matthäus Passion

Dirigent Silvère van Lieshout staat garant voor een boeiende uitvoering van  de Matthäus Passion van Bach. De koorpartijen van sopraan en alt worden gezongen door kinderkoor Musicanti (11 tot 16 jaar) en Vocaal ensemble Cantamare (vanaf 16 jaar). Daarmee onderstreept de Academy of Vocal Arts de huidige trend om meer aandacht te geven aan talentontwikkeling. Let wel: het gaat hier om alle partijen, en geen uitsnede van de Matthäus Passion. Eerdere uitvoeringen in 2014 en 2015 oogstten veel lof. Voor Matthäus-liefhebbers een unieke kans om Bachs meesterwerk op een authentieke wijze te horen.

Solisten:

Antje Rux - sopraan
Stefan Görgner - alto
Jan-Martin Mächler - tenor
Wiard Withold - bas

Podium

Nieuwe Kerk aan het Spui

Plaats

Den Haag

Tickets

Bestel online

webss2020 met tekst reprise

zaterdag 27 juni

ACVA AIRLINES

Als absolute topper onder de zomerconcerten uit het verleden, wordt als speciale Jubileumeditie van het fenomeen zomerconcert het programma ACVA Airlines hernomen uit 2014. Een verrassende belevenis voor het publiek met muziek uit alle werelddelen, gezongen door de leerlingen van de ACVA. Haags Kinderkoor en Musicanti werken ook hieraan mee!

Podium

ntb

Plaats

Den Haag

Tickets

Kaartverkoop nog niet gestart

l>